Story radio
Početna Celebrity 7448 prikaza 06. siječnja 2019.

Manekenka pronađena mrtva u svom stanu

Instagram (Screenshot).

Nedavno se požalila kako joj je život težak i mračan

Svijetom je odjeknula tužna vijest o smrti australske manekenke Annalise Braakensiek, ljepotice koja je u posljednje vrijeme brinula svoje obožavatelje neobičnim i njoj nesvojstvenim objavama i izjavama. Tijelo ljepotice pronađeno je u njezinu domu U Sydneyju, a uzrok smrti još uvijek nije poznat, piše Daily Mail.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Annalise Braakensiek (@annalisewithlove)

Kako se nekoliko dana nije nikome javljala niti ju je itko vidio, policija je provalila u njezin stan i zatekla zastrašujući prizor. Ipak, nema osumnjičenika vezanih za smrt 45-godišnje plavuše. Ipak, u prosincu je na društvenim mrežama otvoreno pisala kako joj je život postao mračan i težak te kako više ne zna što činiti da bude sretna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Annalise Braakensiek (@annalisewithlove)

Neki su posumnjali kako bi uzrok njezinog lošeg stanja mogao biti prekid 16-godišnjeg braka s Dannyjem Goldbergom koji se dogodio lani u travnju. Također, u studenom je na Instagramu napisala: 'Moramo prestati šutjeti o mentalnom zdravlju jer se događa i najboljima od nas. I to u najgorim situacijama', što je možda bio nezamijećen poziv u pomoć.

 

U posljednje vrijeme sve je više ovakvih slučajeva diljem svijeta, a ovaj zastrašujuće rastući trend zabrinuo je javnost. Annalisini obožavatelji i bliski prijatelji u velikoj tuzi iščekuju nove detalje o slučaju koji još dugo neće biti zaboravljen.

Komentari