Srpska manekenka Jovana Đorđević slovi za jednu od najljepših žena susjedne države, no njen život bio je sve osim bajke, prenosi Kurir. Naime ova se ljepotica navodno još 2010. godine bacila s mosta u Nišu, pokušavši si oduzeti život, tvrdi magazin. Ova 27-godišnjakinja to opovrgava, tvrdeći kako je riječ bila o nesretnom slučaju, a ne pokušaju suicida.

Samo dvije godine kasnije još je jednom za dlaku izbjegla smrt. Tada je upala u vrelo termalne vode kod Srijemske Mitrovice, gdje temperatura dostiže i 90 stupnjeva Celzijevih, a iako ju je prijatelj smjesta izvukao, Jovana je završila u bolnici s teškim opeklinama na oko 50 posto tijela. Sva joj je kosa otpala, a u bolnici je provela gotovo mjesec dana.

Nakon svih životnih nedaća upoznala je svog sadašnjeg supruga, nogometaša Filipa Đorđevića, za kojeg se udala 2014. godine u intimnom okružju, nakon pola godine veze. Danas je sretna i vodi miran obiteljski život u talijanskoj prijestolnici, a njezin tri godine stariji suprug igra za klub Chievo. Imaju dvoje djece, četverogodišnju kći Noel i dvoipolgodišnjeg sina Leona.