Manekenka Holly Young, kako piše The Sun, navodno je kriva za raspad 10-godišnjeg braka engleskog nogometaša Phila Jagielke i njegove supruge Emily. Atraktivna Holly javnosti je poznata zbog svoje veze sa svjetski poznatim sprinterom, 33-godišnjim Usainom Boltom. Osim Usaina, čini se kako ni 37-godišnji Phil nije mogao izbjeći čarima ove ljepotice.

Izvor blizak obitelji, kaže kako Emily, Philova supruga, više nije mogla trpjeti prevaru, te je tome odlučila stati na kraj i okončati njihov deset godina dug brak. Dodaje i kako je Emily bila uvijek uz Phila u svim njegovim usponima i padovima, te da nije očekivala da će doći do ovoga. Ovaj prekid je, piše Daily Mail, konačan i nema povratka na staro.

Početkom 2019., Holly se čak i doselila u Manchester, da bi bila bliže njemu i kako bi se mogli češće viđati. Mnogi Hollyni poznanici su znali da u njezinom životu postoji netko, s obzirom na to da je često pričala kako joj je jedan muškarac u potpunosti uljepšao život, no nikad nisu ni slutili da je riječ o Philu.