Marija Borić, hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica, ovog je vikenda rekla sudbonosno 'Da'. Iako su se 38-godišnja glumica i njen novopečeni suprug, 42-godišnji aktualni savjetnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, Branimir Jerneić, silno trudili vjenčanje ostaviti u tajnosti, odao ih je Instagram. No, Marija se oglasila tek danas, objavivši simpatičnu fotografiju u kojoj, u elegantnoj i jednostavnoj vjenčanici, pozira sa suprugom. Vjenčanicu koju su krasile čipka i šljokice, upotpunila je jednostavnom frizurom i šminkom.

Uz fotografiju, glumica je promijenila i prezime na Instagramu, te sada u opisu njenog profila piše, Marija Jeremić. 'Bila je to savršena nedjelja', opisala je ne skrivajući sreću.

Mnoge domaće zvijezde tijekom vikenda zabavljale su u Wedding Resortu Corberon, a to su pokazale i objavama na društvenim mrežama. Neki od uzvanika bili su i Marijana Batinić, Sandra Perković, Jelena Veljača, Dražen Čuček, Lana Gojak i ostali. Voditeljica Marijana Batinić javnosti je otkrila simpatičan poklon koji su mladenci poklonili svim uzvanicima. U paketiću protiv mamurluka, kako su ga nazvali, nalazila se voda, čepići za uši, bomboni s pepermintom i aspirin.