Javnost je bila potresena viješću da je 25-godišnja Marija Ćurčić voditeljica i model, u nedjelju, oko 23 sata, izvršila samoubistvo u iznajmljenom stanu u Beogradu. Kako 'Alo!' prenosi, Marija je nedavno prekinula dugogodišnju ljubavnu vezu i to joj je vrlo teško sjelo.

Nije ostavila oproštajno pismo, a njezini roditelji su van sebe jer njihova kći pred njima nije pokazivala da ima bilo kakve probleme koji bi je naveli na tragičan čin. Beživotno Marijino tijelo pronašli su upravo oni, zajedno s policijom, koju su sami pozvali jer se Marija dva dana nije javljala na telefon. Marija ima i mlađu rođenu sestru, koja je u dubokoj tugi.

Srpski mediji pišu kako je Marija bila jedna od najpoznatijih beogradskih klupskih ambasadorica, model i djevojka koju će svi pamtiti kao veselu i uvijek spremnu za provod. Ova djevojka egzotičnog izgleda studirala je odnose s javnošću na jednom privatnom fakultetu, a za sebe je govorila da je Afrosrpkinja. Rođena je 15.8.1993. bavila se novinarstvom, modelingom, a bila je i PR.

Samo tjedan dana prije samoubojstva, Marija je bila na jednom putovanju, otkrila je za alo.rs, djevojka koja je htjela ostati anonimna. Ispričala je kako se Marijas društvom provodila u Rumuniji i ništa nije slutjelo na scenarij koji će se dogoditi. 'Upoznale smo se na putovanju u Brašovu za Noć veštica. Bila je vrlo ugodna, zajedno smo se s grupom provodile, plesale na zabavama, išle na izlete, obilazile dvorce Transilvanije... Pričala je o budućim putovanjima, spominjala neke nove avanture. Zaista me je šokirala vijest o njenom samoubojstvu! Ne mogu vjerovati da je digla ruku na sebe', isprčala je djevojka za  Alo.rs.

'Marija je inače bila poznata kao netko tko je volio život, provod... svako tko je izlazio po beogradskim klubovima, znao je to. I prije našeg upoznavanja na putovanju, viđala sam je po gradskim događanjima i uvijek je djelovala vesela i čila. I dalje ne mogu vjerovati da je izvršila samoubojstvo', dodala je.