Srpska pjevačica Jelena Karleuša posljednjih tjedana prolazi pravi agoniju. Medijska strka oko skandala s bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranješom ne prestaje, a u medije svakodnevno dospijevaju novi detalji. Kako se pjevačica našla na udaru mnogih tabloida, zvijezde sa srpske scene nisu željele previše komentirati cijelu situaciju.

Međutim, čini se kako je Jeleninoj dugogodišnjoj prijateljici i kolegici, Mariji Šerifović, dosta natpisa u kojima se Karleušu proziva za preljub, stoga je odlučila biti među prvima koji će spomenutoj srpskoj pjevačici pružiti podršku. Inače, pjevačice osim što su prijateljice, posljednjih su nekoliko godina i članice žirija jednog srpskog glazbenog showa gdje uveseljavaju publiku svojim dogodovštinama sa snimanja.

'Ponovno ćemo se smijati, Jelena Karleuša', napisala je na zajedničkoj fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu, 34-godišnja Marija Šerifović te time dala do znanja kako ne vjeruje u optužbe koje posljednjih dana potresaju Karleušinu obitelj. 

Podsjetimo, srpski mediji danima već ne prestaju pisati o skandalu u kojem se našla Jelena Karleuša (40), srpska pop pjevačica koja je već deset godina u braku s nogometašem Duškom Tošićem (33) s kojim ima dvije kćeri. Naime, kako prenose tabloidi iz susjedne Srbije, pjevačica posljednjih dana prolazi kroz teške muke jer ju ne prestaje prozivati i opsjedati 11 godina mlađi bosanskohercegovački reprezentativac Ognjen Vranješ. Cijela priča je eskalirala kada je Jeleni tijekom novogodišnjih praznika na kućnu adresu stigla 1001 ruža koje je poslao nogometaš.