Srpska pjevačica, Marija Šerifović ponovno je šokirala svoje obožavatelje. Ovog puta, radi se o odjevnoj kombinaciji koju nitko nije mogao zamisliti na ovoj 34-godišnjakinji. Baš kao što je već poznato, Marijin stil oduvijek se svodio na hlače, majice i košulje, no sada je, u potpunom novom izdanju oduševila više od 45 tisuća ljudi. Naime, na svom Instagramu objavila je fotografiju u dugoj cvjetnoj haljini, što se do sada nije viđalo. 

Spomenuta fotografija rezultirala je brojnim komentarima. 'Marija u haljini. Motaj kablove, gasi internet' i 'vidjela sam Mariju u haljini, sad mogu umrijet', samo su neki od komentara šokiranih obožavatelja. Kao što je javnosti poznato, pjevačica je do sad rijetko kad viđena u ženstvenim izdanjima. Uz more komplimenata, zaprimila je i par dobronamjernih savjeta povezanih s cigaretom koju drži u ruci. 'Super si ali ostavi taj otrov', napisala je jedna djevojka. 

Podsjetimo, ranije ove godine pjevačica je oduševila fotografijom u kupaćem kostimu. Baš kao i ovog puta, svojim je izgledom još jednom pokazala koliko se ne zamara trendom mršavosti. Upravo suprotno, samouvjereno je pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu te na oduševljenje javnosti vrlo brzo skupila preko 80 tisuća lajkova, što će se vrlo vjerojatno dogoditi i s ovom fotografijom. Marija je, nakon brojnih odrađenih koncerata, odlučila promijeniti lokaciju i odmaknuti se od svakodnevne rutine. Upravo zato što trenutno uživa u godišnjem odmoru i visokim temperaturama, nije ni čudno što je posljednjih dana u opuštenom izdanju.