Pjevačica Marija Šerifović slovi za jedan od najboljih vokala regije, a ona sama voli slušati raznoliku glazbu. 'Sve volim slušati. Od narodne glazbe, preko popa, pa do Celine Dion, Brune Marsa i Beyonce. Tu su i Toma Zdravković kao i Haris Džinović. Nema pravila', rekla je popularna pjevačica za srpske medije.

Osim svog glazbenog ukusa, Marija je otkrila i kamo odlazi kada se želi maknuti od svih. 'Los Angeles je najidealniji grad od svih i on je moja mirna luka', kazala je i dodala kako je po prirodi pravi hedonist. Tako joj je jedna od najdražih situacija ona kada kod kuće gleda televiziju i jede omiljenu tjesteninu.

Osvrnula se i na to kako bi reagirala da joj netko slučajno ukrade mobitel. 'Ne bih poludjela jer je zaključan i ako netko pogriješi šifru nekoliko puta, on će se zablokirati. Inače, ne odvajam se od njega. To je već navika i bolest 21. stoljeća', bila je iskrena. Simpatična Marija poznata je i kao velika ljubiteljica životinja, pa se tako od svog psa, engleskog buldoga Hucka ne odvaja. 'Volim sve životinje, osim insekata koje ne podnosim', zaključila je.

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on