Srpska pop pjevačica i eurovizijska pobjednica Marija Šerifović, ostvarila je zavidnu glazbenu karijeru i ima talent koji joj nitko ne može osporiti. Njezini koncerti i nastupi su posjećeni, a pjesme dočekivane s pohvalama. Nakon uspješne karijere, za srpsko izdanje Storyja progovorila je o tome kako joj se javljaju majčinski osjećaji te otkrila detalje o svom ljubavnom životu i što misli o ulozi majke.

'I dalje sam sama i uživam u tome. Posljednjih nekoliko godina posvećena sam poslu više nego ikada i trenutno je moj fokus na karijeri. Radim vrijedno kako bih se u starosti mogla odmarati. Šalu na stranu, vjerujem kako će uskoro i ljubav doći na red', rekla je te dodala kako misli da čovjek ne može od ljubavi, ali da se ljubav ne dobiva samo od partnera. 

'Oko mene su majka, prijatelji, moj pas i publika, tako da imam sasvim dovoljno ljubavi koju u jednakoj mjeri i dobivam i pružam', kaže.

Marija je svojedobno izjavila kako se želi ostvariti u ulozi majke te dodala kako se tome jako raduje. 'Sve ozbiljnije razmišljam o tome, jer smatram kako je riječ o najvećem životnom postignuću. Moram priznati kako se pri samoj pomisli na to jako veselim', odala je. 

'Posvajanje djeteta je najveće djelo koje jedan čovjek može napraviti. Divim se ljudima koji su spremni na tako nešto, ali čini mi se da ja još nisam', zaključila je.