Kako prenosi Kurir, majka srpske pjevačice Marije Šerifović, 55-godišnja Verica Šerifović, koja je i sama pjevačica narodne glazbe, prošle se godine borila s opakom bolešću, a Marija je to sve do sada vješto skrivala od javnosti. Naime, Verici je na redovnom pregledu otkriven rak dojke zbog čega je morala na operaciju na Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu.

'Verica je prošle godine tijekom rutinskih kontrola otkrila promjene na dojci. Liječnici su ju odmah uputili na dodatne analize gdje joj je dijagnosticiran rak dojke. Marija je bila očajna kad je saznala da joj je majka bolesna. Odmah ju je odvela kod najboljih stručnjaka. Kad su im liječnici rekli kako je rak u početnoj fazi te kako se može riješiti operacijom, odahnule su', otkriva izvor za spomenuti portal te dodaje kako je 34-godišnja pjevačica cijelo vrijeme bila uz majku. 

'Marija ju je posjećivala u bolnici svakog dana. Donosila joj je sve što joj je trebalo, brinula o njoj, trudila se oraspoložiti ju, iako ni njoj samoj nije bilo lako. Bila joj je najveća podrška i nije joj dozvoljavala da posustane. Trudila se da ju nitko ne uznemirava. Zbog toga je samo najbližim prijateljima ispričala istinu o majčinim zdravstvenim problemima. Željela joj je omogućiti potreban mir tijekom oporavaka', ispričao je izvor. 

Pjevačica i majka odahnule su kada su rezultati operacije pokazali kako 55-godišnjakinja više nema rak. 'Kad su čule da je sve u redu, bile su presretne. Otad Verica ide na redovne preglede i kontrole, a vratila se poslu i nastupima. Marija je nevjerojatno vezana za majku, pa je za nju prethodna godina bila veoma bolna', zaključuje izvor.