'Napokon jedna prirodna ljepota', jedan je od komentara na fotografiji koju je srpska pjevačica Marija Šerifović objavila prošlog vikenda. Iako se javnost šokirala objavljenom fotografijom, 34-godišnja Marija je oduševila svoje pratitelje. Svojim izgledom još jednom je pokazala koliko se ne zamara trendom mršavosti. Upravo suprotno, samouvjereno je pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu te na oduševljenje javnosti vrlo brzo skupila preko 80 tisuća lajkova. 

Svima je poznato da stil Marije Šerifović nije ženstven. No, njeni pratitelji komentarima su pokazali zadovoljstvo njenim izgledom. Također, smatraju da bi ženstvenija Marija izgledala bolje od drugih na estradi. 'Kad bi te dotjerala ekipa, bila bi ljepša nego sve te napumpane i vještačke pjevačice', glasi jedan komentar. U nekolicini komentara spominje se i Marijin dekolte za koji, kako kažu njeni fanovi, nisu ni znali da postoji. 

Nakon brojnih odrađenih nastupa, odlučila je promijeniti lokaciju i odmaknuti se od svakodnevne rutine. Otputovala je u toplije krajeve kako bi se odmorila te napravila iznimku što se dijeljenja privatnog života tiče. Na fotografiji je vidljivo da joj u bazenu društvo pravi Aleksej, sin glazbenika Saše Nikolića s kojim je pjevačica vrlo bliska.