Jedna od najkvalitetnijih srpskih pjevačica Marija Šerifović nikada nije krila da je jedna od osoba prema kojoj osjeća najveću ljubav upravo njen pas Hak. Nerijetko sa svojim fanovima na društvenim mrežama zna podijeliti svakodnevne slatke trenutke koje ima sa svojim ljubimcem, a ovog puta ganula ih je fotografijom koja najbolje pokazuje koliko se Hak i pjevačica vole. Na njoj je Hak naslonio glavu na gazdaričinu ruku, a Marija prislonila glavu blizu njegove. Oboje imaju zatvorene oči i potpuno mirni uživaju u bliskom trenutku ljubavi.  

'Ljubav', kratko i jasno napisala je 34-godišnja Marija uz fotografiju. Njeni fanovi vrlo su emotivno reagirali na objavu. 'Najiskrenija ljubav između čovjeka i psa', pisali su joj, 'to nije ljubav, to je od ljubavi jače', 'jedina prava i bezuvjetna', 'kako da ga čovjek ne voli kad je prelijep', 'divote jedne'...

Podsjetimo, Marija je nasmijala fanove kad je nedavno objavila fotografije na kojima se vidi kako se vraća iz noćne šetnje s Hakom. Kako pas nije htio ući u dizalo, Marija se trudila na sve načine da ga nagovori. Prvo mu je tepala najljepšim riječima, što je zvučalo i pomalo humoristično. 'Moja jagoda. Moja manekenka. Ljepotica moja zgodna, najzgodnija. Moja balerina. Cvijet moj', govorila mu je, ali Hak se i dalje nije htio pomaknuti. Na kraju ga je pjevačica ipak morala vući po podu da uđe u dizalo.