Srpska pjevačica Marija Šerifović nedavno je na svojim društvenim mrežama podijelila fotografiju ruku nepoznate žene uz riječi kako je ponosna na nju koja je zaintrigirala njene pratitelje.

Svega nekoliko tjedana nakon što su se Marijini obožavatelji upitali je li riječ o novoj ljubavi,  pjevačica je ponovno privukla pažnju javnosti izjavom za srpsko izdanje časopisa Story, da sve ozbiljnije razmišlja o tome da postane majka. Osim što je rekla da je pomisao na majčinstvo izrazito veseli, progovorila je i o posvajanju djece, što je za nju najbolji potez koji ljudi mogu napraviti. Iako se divi ljudima koji se odluče za posvojenje, za sebe 34-godišnjakinja smatra da još uvijek nije spremna na tako nešto. 

Nedavno je pjevačica proslavila 34. rođendan i tom prilikom izjavila kako ne želi ljubav.  'Nisam poželjela ljubav, mislim da to stvara samo velike probleme. Što sam starija, to sve imam manje i manje živaca i za ljude i druženja i estradu. Sve je do te mjere plastično, kao PVC. Trudim se voditi miran život, možda sa strane djeluje uzbudljiv, ali je dosadan. Danas sam shvatila da gazim 35. godinu, i zaključila da je vrijeme da vodim opušten život. Jedini dio koji treba drugi trebaju znati o Mariji jest kada radim svoj posao', zaključila je tada, ali čini se da su se želje ipak promijenile. Još nije poznato na koju je djevojku Marija mislila, ali sigurno je da je na nju jako ponosna.