Poznata voditeljica, Marijana Batinić u odmoru od cjelodnevnih snimanja i televizijskog posla iskoristila je priliku za putovanje do Rima s najdražima.

Na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju svoje kćeri Ene i sebe u usklađenim outfitima i jednakim pozama. Okrenute leđima prema stepenicama i sanjivo gledajući u daljinu, zaradile su pregršt komplimenata. Crvena haljina na voditeljici i crveni kombinezon na trogodišnjoj Eni savršeno su se stopili u romantično okruženje Španjolskog trga i besprijekornu arhitekturu. U opis fotografije Marijana je napisala 'Roman holiday' aludirajući na poznatu romantičnu komediju u kojem glavnu ulogu ima Audrey Hepburne.

Raspuštene kose i sunčanih naočala, zgodna voditeljica djeluje jako opušteno i istinski sretno kada se nalazi u društvu svojih najmilijih. Istaknula je kako joj je ovo jedan od najboljih dana u životu u što nimalo ne sumnjamo. Prije tri godine Marijana se udala za marketinškog stručnjaka Mateja Pašalića, svega mjesec dana prije rođenja njihove kćeri.