Lijepa RTL-ova voditeljica Marijana Batinić uzela je predah između snimanja popularnih reality emisija i otputovala u Pariz. Nakon završetka devete sezone 'Ljubav je na selu' te pred početak nove sezone 'Života na vagi', Marijana je u Gradu svjetlosti zasluženo odmarala, kušajući francuske delicije i obilazeći čuvene parfumerije. Samo za Story.hr otkrila je koje su joj pet najdražih pariških destinacija zbog kojih će se uvijek vraćati u francusku prijestolnicu. 

'Očarana sam Gradom svjetlosti, gradom koji nikada ne spava, njegovom veličanstvenom arhitekturom, muzejima, avenijama, perivojima, vrtovima. Zaljubila sam se u Pariz na prvi pogled, u Eiffelov toranj, pariški način života, sofisticirani francuski stil, a o gastronomiji da i ne govorim. Jako je teško izdvojiti lokacije koje su te osvojile u Parizu, a da ne izostavim barem 30 drugih jednako čarobnih. No, 'ajmo probati', rekla je Marijana.

1. Montmartre - volim taj izvorni Pariz, boemski, umjetnički. Moulin Rouge, Sacre Coeur, to je dašak prošlosti Pariza.

2. Trocadero - bez obzira što je to nezaobilazni turistički spot, a inače ne volim mase ljudi ni isfurane atrakcije, veličanstven pogled na Eiffel oduzima dah. 

3. Orsay i Louvre - ne mogu se odlučiti koji me više oborio s nogu.

4. Restorani - doista mi je teško odlučiti se za najbolji jer se u svakom raspametim od vrhunskih slijedova jela.

5. Sve u Parizu - gdje god se okreneš, u koju god uličicu zalutaš, Pariz te ostavi bez daha.