Poznata voditeljica u odmoru od televizijskog posla, zaista zna kako se opustiti. Marijana Batinić na svojim društvenim mrežama redovito nas časti fotografijama koje su itekako prizvale ove visoke temperature i ljeto nešto ranije.

Trenutno zgodna voditeljica uživa na bazenu hotela gdje je pokazala svoje isklesano tijelo i jednostavan kupaći kostim koji joj savršeno pristaje. Već preplanula, pozirala je na trendi luftiću koji smo tijekom prošlog ljeta mogli viđati na gotovo svakom profilu poznatih trendseterica. Marijana se odlučila našaliti i pokazati nam behind the scenes koji stoji iza sanjive fotografije na kojoj uživa sunčajući se na luftiću u obliku labuda. Voditeljica se uspjela 'izboriti s ptičurinom' i dobiti fotografiju dostojnu trendi Instagram profila te uz to pokazati odlično tijelo.



Doza prirodnosti u moru namještenih fotografija na društvenim mrežama zaista je pravo osvježenje na internetu što simpatična voditeljica neprestano dokazuje. 37-godišnjakinja jedna je od trendi, fit mama koje uživaju provodeći svaki slobodan trenutak uz svoju obitelj u potpuno ležernim izdanjima. Nedavno je izjavila kako su joj najbolja definicija sreće upravo oni trenuci koje provede u društvu svoje kćeri Ene.