Jedno od omiljenih televizijskih lica, Marijana Batinić poznata je po svom odličnom modnom ukusu i bujnoj kosi koju njeguje. 

Budući da nam promjena svima dobro dođe s vremena na vrijeme, čini se da je i Marijani sada bio pravi trenutak za nešto drugačije izdanje nego što smo od nje navikli. Posjet rodnomgradu Splitu bio je idealna prilika da Marijana uzme stvar u svoje ruke i odvažno se odluči na promjenu. Naime, lijepa voditeljica propoznatljiva po svojoj dugoj smeđoj kosi, odlučila je unijeti malo svježine u svoju frizuru i obojati vrhove kose u plavu, te postići svojevrsni bayalage koji je vrlo popularan u svijetu poznatih. 'Skoro plavuša', prokomentirala je uz kompilaciju fotografija i oduševila mnoge. Osim što joj kosa sada izgleda kao da je prirodno obasjana suncem, savršeno se spojila uz Marijanin maslinasti ten i lijepo lice. 



Iako je nedavno najavila da je vrijeme za nešto kraću kosu, 38-godišnjakinja je ipak ostavila jednaku dužinu, a odlučila je promijeniti boju u nekoliko nijansi svijetliju.