Story radio
Početna Celebrity 14325 prikaza 23. veljače 2019.

Marijana Batinić promijenila frizuru

Robert Gašpert.

Voditeljica je spremna za promjenu

Jedno od omiljenih televizijskih lica, Marijana Batinić poznata je po svom odličnom modnom ukusu i bujnoj kosi koju njeguje. 

Budući da nam promjena svima dobro dođe s vremena na vrijeme, čini se da je i Marijani sada bio pravi trenutak za nešto drugačije izdanje nego što smo od nje navikli. Posjet rodnomgradu Splitu bio je idealna prilika da Marijana uzme stvar u svoje ruke i odvažno se odluči na promjenu. Naime, lijepa voditeljica propoznatljiva po svojoj dugoj smeđoj kosi, odlučila je unijeti malo svježine u svoju frizuru i obojati vrhove kose u plavu, te postići svojevrsni bayalage koji je vrlo popularan u svijetu poznatih. 'Skoro plavuša', prokomentirala je uz kompilaciju fotografija i oduševila mnoge. Osim što joj kosa sada izgleda kao da je prirodno obasjana suncem, savršeno se spojila uz Marijanin maslinasti ten i lijepo lice. 

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Iako je nedavno najavila da je vrijeme za nešto kraću kosu, 38-godišnjakinja je ipak ostavila jednaku dužinu, a odlučila je promijeniti boju u nekoliko nijansi svijetliju. 

Komentari