Story radio
Početna Celebrity 2177 prikaza 22. siječnja 2019.

Marijana Batinić: 'Puno se toga promjenilo'

Instagram (Screenshot).

Otvoreno za Story

Budući da se uskoro počinje prikazivati 10. jubilarna reality emisija 'Ljubav je na selu', u kojoj je glavni svjedok mnogim ljubavima bila upravo voditeljica Marijana Batinić, za Story.hr progovorila je o promjenama koje su se dogodile u showu, te je otkrila kako ona uživa u svojoj ljubavi uz supruga Mateja i kćerkicu Enu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic) on

'Puno toga se primjenilo u ovih 10 godina snimanja 'Ljubav je na selu'', prisjeća se. Iako se još uvijek raduje svakom snimanju na seskoj idili, žao joj je što su to postali samo poludnevni ili jednodnevni izleti, dok je prije boravila na farmama po tjedan dana. 

Također, Marijana je priznala da, iako je vrlo zaposlena, kao majka i supruga trudi se da obitelj ne pati zbog njenog izbivanja i da uvijek budu svjesni toga da su joj upravo oni na prvom mjestu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic) on

Osvrnula se i na svoju bračnu sreću, koju živi već četiri godine. Matej, s kojim je uplovila u bračnu luku u siječnju 2015. godine, romantičan je točno po njenoj mjeri. 'U svakom slučaju ne pretjeruje, pa su iznenađenja tim slađa', otkrila je.

Uskoro se približavaju kako voditeljicin, tako i rođendan njene kćerkice Ene, koji će prigodno proslaviti. 'Još nisam počela s pripremama, ali proslavit ćemo rođendan kao i svake godine. Kolače ću raditi sama, a tortom će se na moj nagovor pozabaviti  draga prijateljica, gastro blogerica Janja Benic čije božanstvene slastice obožavam. Sigurno znam da će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca.' pohvalila nam se voditeljica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic) on

 

Komentari