Story radio
Početna Celebrity 6127 prikaza 08. ožujka 2019.

Marijana Batinić se zbog ove izjave javno ispričala suprugu

Instagram (Screenshot).

Hoće li joj oprostiti?

Lagali bi kad bi rekli da se svi muškarci svojim boljim polovicama, majkama i kćerima sjete čestitati Dan žena i počastiti ih lijepim znakom pažnje, no to ne znači da one kojima to ne promakne možemo nazvati ugrožena vrsta. Ipak, puno će se žena složiti da im nekada baš pripadnice njihovog spola na ovaj dan znaju uputiti najljepše čestitke i podići duh.

Ovoga puta je to za sve Hrvatice i sve žene svijeta napravila naša popularna i vječno optimistična voditeljica Marijana Batinić, ali na prilično kontroverzan način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic) on

Na Instagramu je objavila fotografiju sa snimanja reality showa 'Ljubav je na selu', gdje je vidimo okruženu tamburašima kako drži buket cvijeća visoko u zraku, u pobjedničkoj pozi kakve je volio i pjevač Queena Freddie Mercury.  

'Sretan nam Dan žena! I da nas slave svaki dan, jer smo jači, hrabriji, sposobniji spol!', napisala je, a u komentaru se jedan od njenih muških pratitelja složio s njom, dodavši: 'Svaki Vam dan bio Dan žena jer žena je lijepa onoliko koliko je i sretna.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic) on

 

Sudeći po Marijaninom zaraznom veselom duhu i ljepoti, ona je sretna žena, a takvih nam treba što više, stoga joj valjda ni pripadnici muškog spola neće zamjeriti što je proglasila žene superiornijima. Za svaki slučaj, Marijana se u hashtagu ispričala svom suprugu riječima 'mužu, ne ljuti se'. Valjda će joj oprostiti. 

 

 

 

Komentari