Jučerašnji je dan za obitelj Marijane Batinić bio uistinu poseban. Njezina kćerkica Ena napunila je tri godine, što je bio i više nego dovoljan razlog za njezinu drugu od tri proslave koliko će ih ukupno imati. 

"Prvo je rođendan proslavila u vrtiću, onda smo slavili s Eninim prijateljima i rodbinom, a nakon toga ćemo slaviti i u Splitu. Jučer smo bili u Prostoru imaginacije, gdje su mogli biti i odrasli tako da smo se svi super zabavili", kazala nam je voditeljica emisija 'Život na vagi' i 'Ljubav je na selu'.

"Ena je bila sva uzbuđena i sretna, a najveća joj je fora bila ta što je dobila tortu. Kako je alergična na mlijeko i mliječne proizvode, teško je pronaći slatkiše koje može jesti, tako da ju je ta njezina rođendanska torta jako razveselila", rekla je mama Marijana te nam otkrila čime su ju ona i suprug još obradovali. 

"U toj cijeloj gunguli zaboravili smo joj ponijeti naš poklon, ostao je doma zapakiran pa će ga danas otvoriti".

Da njezina mezimica slavi treći rođendan, Marijana je podijelila i sa svojim fanovima na Instagramu gdje ju slijedi čak 165 tisuća ljudi. 

"Tek su tri godine prošle, a već se panično bojim trenutka kad će zalupiti vratima svoje sobe i vikati da je pustim na miru. Ne mogu zamisliti da će jednog dana odbijati maziti se sa mnom, jer je velika i neugodno joj je sjediti u maminom krilu. Prebrzo raste... Sretan rođendan Enuška! Da si nam uvijek sretna i nasmijana! Volimo te!", napisala je Marijana pored preslatke fotografije na kojoj Ena u ruci drži fotoaparat, baš poput svoga tate Mateja koji se bavi i fotografijom.