Jedna od naših najdražih televizijskih lica, 38-godišnja Marijana Batinić, osim što redovito gledatelje uveseljava svojom pojavom, zračeći pozitivnom energijom i ne skidajući osmijeh s lica, u posljednje vrijeme dijeli sve više obiteljskih trenutaka sa svojim pratiteljima na Instagram profilu, kojih je čak preko 200 tisuća. Naime, sinoć je uvijek lijepa voditeljica odvela svoju mezimicu, četverogodišnju Enu na predstavu. 'Ide ona na premijeru', napisala je ponosna majka. 

Malena je također spremno pozirala ispred zagrebačkog kazališta u preslatkoj odjevnoj kombinaciji. Naime, odjenula je crvenu haljinicu s bijelim ovratnikom te karirani smeđu kaputić. Je li kombinaciju birala Ena ili voditeljica, ne znamo, ali čini se kako će četverogodišnjakinja slijediti besprijekoran stil svoje majke. 

Podsjećamo, Batinić je mnogima pomogla pronaći ljubav u emisiji 'Ljubav je na selu', a sada je još jednom pokazala kako izgleda njezin život otkad je i sama pronašla svoju ljubav. Za Mateja Pašalića se udala u siječnju 2015. godine, a njihova kći jedinica u veljači je proslavila četvrti rođendan. Nikada nije krila da ju majčinstvo oplemenjuje te koliko cijeni svaki trenutak proveden sa svoje dvije ljubavi.