Da modni trendovi imaju velik utjecaj i na ljude koji nisu u izravnom doticaju s modom dokazano je već više puta. U vidokrug nam jednostavno uđe trend koji je na pomolu i nesvjesno ga počnemo uvrštavati u svoje dnevne outfite. 

Jedna od osoba koja voli tu i tamo popratiti trendove je i domaća voditeljica Marijana Batinić koja je već nekoliko sezona voli detalje u obliku životinjskog uzorka. Budući da je ove sezone opet stigao na velika vrata, Marijana se odlučila za nešto odvažniji komad u obliku leopard haljine preko koje je prebacila chunky bijelu vestu na kopčanje. Oba komada dolaze iz jednog od omiljenih nam high street brendova, H&M, a cijena suknje iznosi 299 kn, dok je vesta 250 kn. 

Upečatljivi veliki vintage gumbi čine odličan detalj na cijelom komadu, a modni dodaci u crnoj boji savršeno su se uklopili uz ovaj jesenski styling. Visoke čizme na Marijaninim nogama odličan su izbor za izrazito šarmantni i ženstveni outfit koji je željela postići. Kako bi još uvijek ostala u opuštenom dnevnom izdanju kosu je privezala u niski rep, a šiške je uvila na stranu, dok je make up ostavila u zemljanim tonovima.