Naime, osim što je na svom Instagram profilu jutros prikupila 200 000 pratitelja, na današnji dan, isti onaj na koji je rođena i njena majka, Marijana slavi svoj 38. rođendan. 

Što je starija, to je sretnija, pa ne čudi i da upravo sada živi život punim plućima. Prisjeti se svega što je naučila i ne može ništa drugo nego biti zahvalna. Svakom novom navršenom godinom naučimo barem jednu vrijednu lekciju u životu koja nas kroji i zbog koje neprestano napredujemo.  Upravo tako je i u slučaju jedne od omiljenih Splićanki koja je za Story.hr otkrila što je to naučila do sada i kako će proslaviti današnji dan. 


'Dan mi je počeo s okruglom brojkom od 200 000 pratitelja na Instagramu, a nastavio se u revijalnom tonu, s puno smijeha, dobrih vijesti i želja', rekla je Marijana i time još jednom potvrdila da zaista je jedno od omiljenih televizijskih lica. Iako joj je brojka na društvenim mrežama itekako uljepšala dan, voditeljica je ipak najviše zahvalna na ljudima koji krase njen život. 'Rođendan ću proslaviti u krugu obitelji i prijatelja. Ništa više od toga mi nije potrebno', skromno je rekla i otkrila kako voli iznenađenja. 


Kroz život je naučila brojne lekcije, ali otkriva, ipak najviše uči iz svih negativnih stvari koje su joj se dogodile. 'Svaki pad u životu je jedna škola iz koje izađeš iskusniji mudriji, zreliji, samosvijesniji. Trenutno živim svoje najbolje dane i voljela bih da moja sreća potraje', zaključila je Marijana.