Story radio
Početna Celebrity 1688 prikaza 08. studenoga 2018.

Marijana Mikulić: 'Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se'

Instagram (Screenshot).

Domaća glumica se pomirila sa svojom sudbinom

Marijana Mikulić nedavno je na svijet donijela treće dijete, sinčića Jakova, čiji se dolazak nestrpljivo iščekivao u, do tada, četveročlanoj obitelji. Uz njega, Marijana ima još dva sina, devetogodišnjeg Ivana i petogodišnjeg Andriju, a da nije lako izaći na kraj sa samim muškima oko sebe glumica je još jednom istaknula na društvenim mrežama. Ipak, slatke muke sastavni su dio njezine svakodnevice u koju je ludo zaljubljena, a za njih je našla i rješenje koje provjereno radi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

'Ako ih ne možeš pobijediti, pridruži im se!' napisala je Marijana na Instagramu u opisu videozapisa koji prikazuje njezine mališane kako igraju nogomet dok ona novi novorođenog Jakova u nosilici na prsima. U jednom trenutku i sama se pridužila dječacima u igri, a svojim je obožavateljima uputila simpatično upozorenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic) on

'Nemojte sami pokušavati sve što vidite na mom profilu!' našalila se 36-godišnjakinja i ubrzo osvojila srca svojih pratitelja. Među komentarima našli su se i oni glumica Ane Herceg i Bojane Gregorić Vejzović koje su dale komplimente kolegici te istaknule koliko je slatka beba na njezinim prsima.

Komentari