Marijana Mikulić je u 35 tjednu trudnoće, a danas je sa svojim prijateljima podijelila fotografiju s njezinog prvog CTG-a. Gumica se požalila kako je, zbog visokog stadija trudnoće, 'usporena i puše kao lokomotiva', no unatoč trudničkim problemima izgleda odlično. 

Marijana se jedno vrijeme odmarala na Jadranu, a zatim je posjetila rodni Mostar i sada boravi u Zagrebu gdje sitno broji do rođenja prinove. 

Simpatična glumica nakon dvojice sinova ponovno očekuje dečkića, a iako joj je početak trudnoće bio jako težak, Marijana je nedavno ispričala da se osjeća bolje i zaista uživa u trudnoći. 

Marijana je za Story.hr otkrila i o kojem imenu razmišljaju. Budući da njena obitelj drži do tradicije, važno joj je da njezin sin nosi djedovo ime, tako da razmišljaju o imenu 'Jakov'. Glumica nikada nije krila da joj je velika obitelj istinska želja i bitno joj je jedino da su zdrava. Još 2008. je izjavila 'Ako Bog da, imat ćemo još djece. Barem da imamo četvero! Josip je htio cijelu rukometnu momčad, ali uspjeli smo se dogovoriti.'