Story radio
Početna Celebrity 4503 prikaza 12. veljače 2019.

Marijana Mikulić: 'Mrzila sam se'

Instagram (Screenshot).

Domaća glumica progovorila o problemima s kojima se borila

Nesigurnosti su nešto s čim se gotovo bez iznimke bori svaka osoba u određenom periodu njenog života, a način na koji ćemo se nositi s njima i prihvatiti svoje tijelo ovisi isključivo o nama samima.

Trenutak u kojem odlučimo prihvatiti sve svoje male nesavršenosti i zavoljeti se baš takvima kakvi jesmo, jedan je od onih pobjedonosnih trenutaka u životu kojima svi težite. Upravo takvu priču ima i domaća glumica, Marijana Mikulić koja je hrabro progovorila o svemu što ju je mučilo kroz godine odrastanja.

'Nekad sam mrzila svoje visoko čelo, to što sam preniska (u mojoj glavi sam bila), pjege na licu, predugačke ruke (zapravo udovi, pa samim time i noge, ali tko bi meni tada to objasnio), moj chubby trbuh... Ma svašta, da dalje ne nabrajam. Zašto to sve pišem?', započela je svoju priču Marijana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)


'Potaknula me prepiska s jednim ajmo reć poznanikom, suradnikom, u kojoj smo se složili da sve naše nesigurnosti dolaze iz toga što se uspoređujemo s drugima. Da mi je noge k'o u ove, lice k'o u ove, susjeda Marina baš super ovo, a Mara baš ono. Kaže da imam sad unutarnji mir. I u pravu je. Baš imam. Svaki dan se iskreno zahvalim nebu na svemu što mi daje, ponajprije na zdravlju mojih bližnjih i mom. A sve to još i puno više otkad sam mirna i sretna sama sa sobom, svojim životom. Volim sebe i sve oko sebe sa svim savršenim nesavršenostima. Ono što mi se jako sviđa u tome uživam, ono što mi se manje sviđa malo zažmirim. Al bitno da se ne uspoređujem, ne patim od ničeg, ne pokušavam biti bolja od ovog i onog. Nego se natječem samo sama sa sobom, uvijek pokušavam biti najbolja moguća verzija same sebe. A sad dosta filozofiranja, ovo je četiri mjeseca nakon trećeg djeteta. Bez šminke i frizure. Ne znam za vas, ali meni je ovo u datim okolnostima, najbolja moguća verzija mene, i fizički i psihički! Vjeruj u sebe, budi najbolja verzija sebe, i voli sebe! Jer ako ti to ne radiš, tko će?!', zaključila je.

Komentari