Glumica Marijana Mikulić koja sitno broji do dolaska prinove, pohvalila se na Instagramu svojim trudničkim trbuščićem. Ponosna trudnica sa svojim je pratiteljima podijelila dvije fotografije na kojima pozira odjevena u donje rublje, a osim trudničkog trbuha, nemoguće je neprimjetiti sreću i pozitivu kojom glumica zrači, na što upućuje i njezin smješak.

Marijana koja je u osmom mjesecu trudnoće, u opisu fotografije je napisala: 'Velika mama odbrojava...', dok su ju u komentarima na njezinu objavu dočekali brojni komplimenti na njezinu trudničku figuru. Nataša Janjić je tako istaknula da Marijana nema ni grama viška, dok je Jelena Veljača napisala: 'Ajme, kako si divna'. Ana Vučak Veljača je kazala: 'Uživaj u zadnjim danima, onda kreće akcija.'

Nakon dvojice sinova, simpatična, 36-godišnja glumica ponovno očekuje dečkića. Iako joj je početak trudnoće bio jako težak, Marijana je nedavno ispričala da se osjeća bolje i zaista uživa u trudnoći. Ona i njezin suprug Josip iznimno se raduju dolasku trećeg sina, a samo za Story.hr nedavno je otkrila da mu planiraju nadjenuti ime Jakov.