Omiljena hrvatska glumica, Marijana Mikulić 1. listopada na svijet je donijela trećeg sinčića kojem su ona i suprug Josip nadjenuli ime Jakov. Njihovi sinovi Ivan i Andrija tako su postali starija braća, a samo za Story.hr simpatična Marijana ispričala je kako se snalazi s troje djece i kako danas izgleda njezina svakodnevica.

'Snalazim se. To je najbolji opis situacije. Iako sam iskusna mama i imala sam prije Jakova već dvoje djece, moram priznati da nije lako bez pomoći', rekla nam je Marijana i dodala kako se ona i suprug, s kojim je nedavno proslavila 13. godišnjicu braka, sami brinu za djecu i nemaju dodatnu pomoć baka i djedova. Ipak, otkrila nam je i kako s vremenom sve postaje lakše te se snalaze sve bolje.

Njezini sinovi, devetogodišnji Ivan i petogodišnji Andrija odlično su prihvatili mlađeg brata, a Marijana nam je priznala kako je Andrija ipak na početku bio ljubomoran. 'On je oduvijek bio glavna maza i beba u obitelji, pa mu je bio mali šok kada se to promijenilo, ali sada se sve bolje navikava na ulogu starijeg brata', kaže Marijana.

Pohvalila nam se i kako je njezin najmlađi sin jako dobra i mirna beba, ali već od najranije dobi mališan jako dobro zna što želi. 'Jakov je jako glasan. Neki dan smo izašli u šetnji, svi zajedno sa psom i u prvih nekoliko minuta šetnje, Jakov se toliko derao da su se ljudi okretali na ulici sve dok nije zaspao', ispričala nam je. Osim što voli da ga se čuje, Jakov je beba za poželjeti, pa dosta spava i lijepo jede iako i njega povremeno muče klasični dojenački problemi poput grčeva.

Marijanina najveća pomoć i podrška svakako je suprug Josip, no ona kaže da on njoj ne pomaže,već sve rade zajedno. 'Zajedno hendlamo sve obaveze koje imamo. Ako jedno od nas ima posla, onda je drugo s djecom i obrnuto. Kada sam ja snimala, onda je Josip bio s djecom, kuhao, obavljao kupovinu i slično, a sada sam ja s djecom dok on radi. Zajedničkim snagama sve uspijevamo', zaključila je ponosna mama trojice dječaka.