36-godišnja glumica Marijana Mikulić već je prošla polovicu trudnoće i odlučila je posvetiti neko vrijeme sebi i beauty tretmanima.

Iako joj je početak trudnoće bio jako težak, budući da se sada osjeća puno bolje i zaista uživa, to je bilo pravo vrijeme da glumica promijeni frizuru. Njena tamo smeđa kosa do ramena sada je dobila novo ruho i Mikulić je postala plavuša. Iako je se i prije možemo prisjetiti da je odlično nosila plavu kosu, ovaj dugi bob s laganim valovima savršeno se uklopio uz Mirijanino lijepo lice. Najavila je kako slijedi još jedna velika promjena, ali 'više nije mogla sjediti' u frizerskom salonu pa ju je odgodila do daljnjeg. Naravno, glumica je na račun ove objave dobila pregršt komplimenata i lajkova obožavatelja.

Marijana i njen suprug Josip trenutno očekuju trećeg sina, a nedavno je za Story.hr otkrila o kojem imenu razmišljaju. Budući da njena obitelj drži do tradicije, Marijani je važno da njezin sin nosi djedovo ime, tako da razmišljaju o imenu 'Jakov'. Glumica nikada nije krila da joj je velika obitelj istinska želja i bitno joj je jedino da su zdrava. Još 2008. je izjavila 'Ako Bog da, imat ćemo još djece. Barem da imamo četvero! Josip je htio cijelu rukometnu momčad, ali uspjeli smo se dogovoriti.'