Domaća glumica Marijana Mikulić prije nekoliko mjeseci rodila je trećeg sina Jakova, pa joj je majčinska svakodnevica uz starije sinove Ivana i Andriju postala još dinamičnija. Da i sama dijeli takav stav dokazala je objavivši Instagram story usporedivši svoju obitelj s obitelji iz poznatog američkog sit-coma, 'Malcoma u sredini'. 

Naime, američka humoristična serija prikazuje život obitelji s četvoricom sinova koji su sve samo ne mirni i povučeni, što je očita poveznica na koju se Marijana referirala. Također, napisala je kako se osim na seriju, često usporedi s karikaturama splitske slikarice Tisje Kljaković Braić koje su u posljednje vrijeme postale popularne na društvenim mrežama, a u jednoj karikaturi sumiraju bračni život.

Podsjećamo, u razgovoru za Story glumica je otkrila kako se suprug Josip i ona sami brinu za djecu te da svakodnevno nadilaze izazove s kojima se suočavaju: 'Snalazim se. To je najbolji opis situacije. Iako sam iskusna mama i imala sam prije Jakova već dvoje djece, moram priznati da nije lako bez pomoći', rekla je Marijana i dodala kako je bez obzira na sve što nosi majčinstvo ponosna na svoju obitelj.