Dok broji sate u iščekivanju svog trećeg djeteta, glumica Marijana Mikulić redovito je izvještavala svoje obožavatelje kako joj prolazi trudnoća, kako mijenja frizure i snima u visokom stadiju trudnoće,  zadnja objava odnosi se na njenog supruga.

Naime, glumica i njen suprug slave 13.godišnjicu braka što je Marijana odlučila obilježiti kompilacijom fotografija snimljenom na njihov dan. U jednostavnoj vjenčanici bez naramenica, s veom i minimalnom šminkom Marijana je sjajila od sreće i zaljubljenosti, baš kao i dan danas.

'To je bilo mlado, ludo, oženilo se, ali evo,  13 punih godinica braka! Valjda smo sada prošli kroz sve krizne, prva, sedma, trinaesta, ima još koja? Bilo je suza i smijeha, uspona i padova, ali mi ostadosmo zajedno, doslovno, u dobru i u zlu, u zdravlju i u bolesti! I evo, čekamo našeg trećeg bandita, da proširimo ovu našu malu zajednicu. Ja sam sve šira i sve luđa, a ti sve tolerantniji, ne znam gdje nam je kraj. Da na Bog da još puno godinica, zdravih i veselih, a prije svega zajedničkih! I nas blagoslovi još kojim malim banditom! Ljubi te tvoja luda žena!' napisala je glumica i razniježila mnoge.