Marijana Mikulić nedavno je preživjela dvije prometne nesreće od kojih je jednu skrivila sama, a iduću je izazvao drugi vozač. Marijana je sada dobro, jedno je vrijeme morala nositi Šancov ovratnik, a prometnim nesrećama susrela se prvi put nakon nekoliko godina i to oba puta na gotovo istom mjestu: 'Dvije prometne nesreće, dva ponedjeljka zaredom, ista ulica, samo tri kućna broja dalje'. Otkad se oporavila, glumica je ponovno počela voziti, ali ističe kako njezinom suprugu nije svejedeno dok se vozi s njom u automobilu. 'Kad se vozimo, on trza, koči i viče 'pazi', a onda se ispričava. Razumijem ga i jasno mi je da mu nije svejedno, a ni samoj mi nije puno lakše pa onda radije pustim njega da vozi', ispričala je za Story.hr simpatična 35-godišnjakinja.

MARIJANA MIKULIĆ za Story.hr: 'Suprugu nije svejedno kad se vozi samnom'
Story 
Marijana je jutros na Instagramu objavila fotografiju s kratkom perikom na glavi ispod koje je napisala: 'Baba Mirka. Dobro jutro, svijete! A kako ste vi?'. Iako je samu sebe učinila bakom za ovu fotografiju, glumica priznaje kako je trenutno duboko u majčinskoj fazi i kako ne razmišlja o tome kakva će baka biti, no jedno zna - 'Želim biti jako vitalna baka, uvijek dobro raspoložena i otkačena, baka kakva spada. Osim toga, želim imati neku cool frizuru unatoč svojim godinama tada', ispričala je.
Supruga Josipa Mikulića s njim ima dva sina, Ivana i Andriju, a kaže kako su im upravo bake najslabije karike kada je u pitanju odgoj. 'Bake su popustljive pa suprug i ja moramo biti stroži kada je u pitanju jelo ili odlazak na spavanje', priznaje glumica koja je nedavno izjavila kako bi voljela imati još jedno dijete.
MARIJANA MIKULIĆ za Story.hr: 'Suprugu nije svejedno kad se vozi samnom'
Story 
Autor: A.S. Foto: arhiva Story.hr, Instagram, Tomislav Miletic/PIXSELL