37-godišnji zagrebački reper Marin Ivanović Stoka, našao se u vrlo nezavidnoj situaciji. Naime, budući da su vremenski uvjeti više nalik sredini ljeta, nego kasnom proljeću, glazbenika je izgorio u licu i požalio se svojim obožavateljima na Instagramu. Ipak, Stoka je dokazao i da ima iskustva s neugodnim opeklinama, pa je pokazao i kako je doskočio tom problemu.

Tako je na fotografiji, koje je podijelio sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama pozirao s jogurtom na licu jer je upravo jogurt provjereno učinkovito rješenje za opekline od sunca. 'Cuko je malo izgorio', napisao je kratko Stoka uz fotografiju i za svoju muku dobio veliku podršku fanova.

Inače, ovih se dana glazbenik pohvalio i kako je otvorio plivačku sezonu, stoga i ne čudi da ga je sunce malo jače 'poljubilo'. Kako je rekao u simpatičnoj video snimci, objavljenoj na Instagramu, vrućine su toliko nesnosne da je po osvježenje morao doći na zagrebački Jarun.

Kada ne radi i ne opušta se u prirodi, naš slavni reper svaki slobodan trenutak provodi u društvu svoje zaručnice Jasne s kojom bi uskoro trebao stati pred oltar. 'Jasna je moja muza, velika ljubav. Veza nam je divna. Puno toga radimo zajedno. Odlazimo na vjeronauk, u teretanu, a najdraže nam je ušuškati se pod dekicu i pogledati film', izjavio je Marin za Story prije nekoliko mjeseci.