Nakon uspješne premijere monodrame ‘Stara škola kreka - iz tame u svjetlo’ i nedavnoga gostovanja na Bjelovarskim odjecima kazališta, reper Marin Ivanović Stoka svaki slobodni trenutak koristi za druženje sa zaručnicom Jasnom Saletović, bivšom TV voditeljicom. Tako su viđeni u šetnji središtem Zagreba. Ni Marin ni jasna ne skidaju osmijeh s lica, a zaljubljeni pogledi svjedoče o snazi njihove ljubavi.

Par će uskoro stati pred oltar, a kako bi sve proteklo onako kako su zamislili, buduća je mladenka noć uoči Uskrsa primila svete sakramente. Kum joj je bio upravo 37-godišnji zagrebački reper. “Jasna je moja muza, velika ljubav. Veza nam je divna. Puno toga radimo zajedno. Odlazimo na vjeronauk, u teretanu, a najdraže nam je ušuškati se pod dekicu i pogledati film”, izjavio je Marin za Story prije nekoliko mjeseci.

Zaljubljeni par zaručio se za Badnjak, što je bilo vrlo romantično i oboje će taj čin pamtiti cijeli život. 'Bilo je spontano, a kao stari romantik, što sam naslijedio od svog djeda, pripremio sam joj ugodno iznenađenje', ispričao nam je nedavno reper.