Zavjete vječne ljubavi prošle su subote razmijenili svestrani glazbenik Marin Ivanović i njegova odabranica Jasna Saletović. Intimno vjenčanje održano je u crkvi Sv. Franje na zagrebačkom Kaptolu, a na odanost i u dobru i zlu zarekli su se gotovo u tajnosti, samo pred najbližim članovima obitelji i prijateljima s kojima su nastavili slaviti u obližnjem restoranu Baltazar. 

Iako su najsretniji dan željeli zadržati u intimnom krugu, ipak su odlučili dio atmosfere podijeliti samo sa Storyjem. I dok je Jasna blistala u decentnoj vjenčanici od bijele čipke, a kosu je skupila u elegantnu punđu ukrašenu bijelim cvijetom, mladoženja je zračio beskrajnom srećom u modrom odijelu kojem je posebnu notu davala crna leptir mašna. No ozarena lica bila su zapravo ono najljepše na mladencima, a sreća zbog blagoslova koje su toga dana primili bila je još veća kada se zna koliko Marinu vjera znači u životu i koliko mu je pomogla u najtežim trenucima. 

- Svećenik koji nas je vjenčao ujedno je naš dragi prijatelj Domagoj Matošević, a posebno za ovu priliku došao je iz Marije Bistrice kako bi nam dao svoj blagoslov - rekao nam je Marin samo nekoliko sati nakon vjenčanja, istinski preplavljen srećom. No priznao je i da su njegova odabranica i on sam dan vjenčanja iščekivali s malo strepnje. 

- Bili smo malo nervozni zbog vremena jer  smo gledali prognozu i najavljivali su kišu cijeli dan. Međutim, sunce je zasjalo baš kada je mladenka krenula prema crkvi i kiša je prestala - kaže nam Marin Ivanović, najširoj publici poznat pod reperskim imenom Stoka, te dodaje: - Bilo je baš kao što moj album i predstava kažu - iz tame u svjetlo!

Marin je svoju životnu i ljubavnu sreću dugo čekao i bolno zaslužio. U prvom intervjuu nakon povratka iz komune, u travnju prošle godine, gotovo proročanski nam je rekao: 

- Sada sam nakon dugo vremena slobodan i siguran sam da će mi se dogoditi neka divna cura. Veselim se tome jer sam svjestan svoje dobrote. Sam sebe ponekad iznenadim kakav sam kada sam dobar. Vidim reakciju drugih iz mog društva, znam da imam tu karizmu, svjetlo i eksploziju lijepe energije.

Tada je istaknuo i kako bi želio postati otac. 

- Naravno, zamišljam se u ulozi oca, to je predivno i veselim se tome. Da nisam imao toliku ljubav i podršku svojih roditelja, možda bih danas bio mrtav. Bili su uz mene, nisu dignuli ruke od mene. I danas se osjećam dužnim biti dobar sin, podariti im unuke i tako i njih usrećiti. Uostalom, ja sam zadnji Ivanović pa želim produžiti obiteljsku lozu. Uskoro ću imati 36 godina i veselim se ulozi oca, ali ne forsiram ništa, znam da će mi se sve to sada dogoditi - rekao je tada Marin.

I doista, vrlo brzo, samo dva mjeseca nakon što je izgovorio te riječi, upoznao je voljenu Jasnu. Šest mjeseci svoju su ljubav držali podalje od medija, ali u prosincu prošle godine Marin više nije mogao kriti koliko je sretan i zaljubljen pa nam je rekao: 

- Ona je prekrasna, puno se smijemo, skupa smo već pola godine, lijepo nam je, imamo jako zreo i lijep odnos. Vrlo je konkretna žena koja ne dopušta propuste i mene to veseli jer me pomalo podsjeća na komunu. Ne želim otkrivati previše detalja, ona se ne želi eksponirati. Sretan sam, ona mi je velika podrška i velika kritičarka, vjerujem joj i odlično se nadopunjavamo. 

Koliko su zaljubljeni i posvećeni jedno drugome, vidjelo se i kad je Jasna obećavajuću karijeru u marketingu, zbog koje je trebala živjeti u SAD-u, odlučila staviti u drugi plan kako bi ljubavi s Marinom dala pravu priliku. Zaručili su se na Badnjak prošle godine. 

- Bio je to vrlo romantičan trenutak koji ćemo oboje pamtiti cijeli život. Bilo je spontano, a kao stari romantik, što sam naslijedio od svog djeda, pripremio sam joj ugodno iznenađenje - rekao je tada Marin za Story te dodao da Jasna i on zajedno pohađaju vjeronauk. 

- I u tome imam potpunu podršku svoje zaručnice. Kako Jasna nema sve sakramente, to će obaviti u noći prije Uskrsa na Veliku subotu - rekao je Marin.

Tako je i bilo, a kum joj je bio Vjeko Rimac, Marinov prijatelj i suprug njegove kolegice Marije Husar Rimac. Koliko se Jasna i Marin nadopunjuju, pokazuje i činjenica da su prije osam mjeseci zajedno pokrenuli tvrtku Rima Media koja ima četiri zaposlenika.

- Podrška smo jedno drugome u poslu, kao i najveći kritičari. Jasna me prati na svakom gostovanju s predstavom, a poslije svake izvedbe komentiramo kakva je bila - kaže šarmantni reper koji je od prvoga trenutka znao da je Jasna žena njegova života. 

- Prije točno godinu dana na prvom susretu mladoj sam obećao da ću je oženiti, a to se i ostvarilo - otkrio nam je presretni Marin na dan vjenčanja koje su glazbenim talentom uveličali Gogo Kovačić na klaviru, Marija Husar Rimac koja je pjevala i violinist Antun Stašić. 

Duboko svjesni da  je ovo tek početak i da su pred njima brojni prelijepi trenuci, ali i izazovi, novopečeni mladenci dosad su dokazali da je uz pravu ljubav, dovoljno snage, odlučnosti te povjerenja zaista moguće izaći iz tame u svjetlo.