Marin Ivanović Stoka, 39-godišnji zagrebački svestrani glazbenik, kojeg mnogi pamte po njegovim rimama, nakon teškog životnog razdoblja, prije dvije godine se vratio na scenu. Tada je pred mnogobrojnom publikom izveo svoju prvu predstavu, autobiografsku monodramu, i pokazao kako nije dobar samo u repanju, već da odlično pliva i u glumačkim vodama. Stoka je ispričao svoju priču koja ima sretan kraj, jer je na kraju uspješno pobijedio ovisnost. Osim toga, ne krije kako još uvijek piše stihove, a sada se našao u sasvim novoj ulozi. Naime, šarmantni reper je posudio glas za animirani film 'Ugly Dolls', liku po imenu Grdi Pas. Kako se snašao u ovom projektu i kojem liku još želi posuditi glas, otkrio je samo za Story.hr.

'Uloga mi se jako sviđala pa sam je prihvatio. Zapravo sam ovo prvi put radio i moram priznati kako je to jedno jako lijepo iskustvo u mojoj bogatoj karijeri. Prvi put dajem glas u crtiću, stvarno je super. Nadam se da ću opet dobiti takav angažman jer bi volio raditi više u ovom području', priča nam oduševljeno te dodaje kako bi volio posuditi glas engleskom buldogu. 'Jako volim tu pasminu, a i imao sam jednog, tako da bih želio dati takvom liku glas', kaže.

Da posudba glasa crtiću nije toliko jednostavna govori činjenica koliko je pripreme potrebno za takav angažman. 'Iskreno, ovo me nije vratilo u djetinjstvo. To je vrlo ozbiljan posao. Moraš se jako dobro koncentrirati i zapravo nema veze s crtićem. Moraš slušati upute režisera, izraziti sve emocije koje vidiš na fotografiji i to je na kraju jedan vrlo ozbiljan i odrastao posao', ističe. 

Na pitanje koji mu je najdraži crtić svih vremena, kaže nam kroz smijeh da smo ga baš 'ulovili'. 'Bilo je stvarno puno lijepih crtića. Ne znam iskreno... Volio sam 'Popaja', 'Toma i Jerryja'. Naime, danas su toliko dobro isfurani dugometražni crtići da čak i ako nisi njihov fan i ne ideš ih inače gledati, odeš u kino na neki film i poslije tog budeš sretan jer je toliko lijepo napravljen i potpuno te ispuni i donese sreću', zaključio je.