Nakon dvadesetogodišnje borbe s ovisnošću, zbog koje se četiri puta vraćao u komunu, zagrebački reper, uz čije su hip-hop hitove rasle mnoge generacije, pronašao je svjetlo i utočište u vjeri, radu i prije svega - ljubavi. Dečko s Kvatrića odlučio se zaručiti nakon više od osam mjeseci veze s Jasnom Saletović, nekadašnjom voditeljicom na Sportskoj televiziji koja je pet godina provela u Americi, a upravo se zbog Marina vratila u Hrvatsku.

'Veza nam je divna. Puno toga radimo zajedno. Odlazimo na vjeronauk, u teretanu, obožavamo se voziti autom, pustimo glazbu i samo se vozimo, a najdraže nam je ušuškati se pod dekicu i pogledati film. Dosta mi je izlazaka, mislim da sam toga imao i previše u životu tako da u ovome jako uživam. Zaručnica je miran tip, voli da smo kod kuće i baš smo se uskladili. Zbog nje jedva čekam doći u stan u kojemu me prije nikad nije bilo', opisuje reper koji od početka veze s odabranicom živi u njegovu stanu. Za novi korak u vezi Marin se, kaže, odlučio u prosincu prošle godine, kad je kleknuo pred svoju dragu i postavio joj sudbonosno pitanje.

'Zaručili smo se na Badnjak. Bio je to vrlo romantičan trenutak koji ćemo pamtiti cijeli život. Bilo je spontano, a kao stari romantik, što sam naslijedio od svog djeda, pripremio sam joj ugodno iznenađenje', govori i dodaje da će detalje prosidbe ipak zadržati za sebe.


Iako još nisu odredili točan datum vjenčanja, Jasna i Marin pohađaju vjeronauk koji je nakon povratka iz komune postao njegov sastavni dio života. 'U tome imam potpunu podršku zaručnice. S obzirom na to da Jasna nema sve sakramente, to će obaviti u noći uoči Uskrsa, odnosno na Veliku subotu. Bit ću joj kum, iako su joj savjetovali da uzme nekog drugog u slučaju da se razvedemo. Jasna je samo odmahnula rukom i rekla da nema namjeru nikad se razvesti od mene', otkriva 36-godišnjak.

Reperu se ostvaruju i uspješni poslovni projekti, u prvom redu kazališna predstava ‘Stara škola kreka: Iz tame u svjetlo’, čija je premijera bila prošlog ponedjeljka. U njoj je Marin Ivanović potpuno ogolio dušu. 'Imao sam golemu tremu. Ipak to radim prvi put i, još važnije, prvi put izlazim na pozornicu bez maske Stoke. U toj sam predstavi iznimno ranjiv i emocije su transparentne. Ljudi me vole vidjeti u drugom svjetlu jer sam inače istetovirani lik s lancima koji repa na pozornici i cool je, a ovdje nisam takav. To je iskrena priča i u predstavi iznosim sve emocije na pladnju', priznao je Marin koji paralelno uz monodramu, na kojoj je radio sedam mjeseci, priprema obljetnički koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, gdje će uz brojne kolege proslaviti dvadeset godina karijere.

Zbog svih obveza, Marin je ovogodišnje Valentinovo potpuno zanemario, no to ni njemu ni Jasni ne pada teško jer njima je, kaže, Dan zaljubljenih svako jutro kad se probude. 'Kad si u ljubavi i u lijepom suživotu s nekim, onda svaki dan treba biti Valentinovo. Maleni znakovi pažnje trebaju se davati neovisno o tom datumu. Netko čeka taj dan da bi svojoj voljenoj kupio cvijeće, ja ga kupujem svake subote. To je ljubav', zaključuje.