Story radio
Početna Celebrity 3036 prikaza 12. lipnja 2019.

Mario Mandžukić mijenja karijeru?

Instagram.

Svi su u čudu

Jedan od omiljenih bivših nogometnih reprezentativaca, 33-godišnji Mario Mandžukić, pokazao je da je spreman promijeniti karijeru, ukoliko to poželi. Da je multitalentiran, već je odavno poznato. Ovoga puta, na društvenim se mrežama pohvalio teniskim znanjem. Naime, Mario je odradio trening s Marinom Čilićem, sedmim tenisačem svijeta, povodom priprema za današnji teniski spektakl. 

 | Author: Instagram Instagram.

'Posljednje pripreme za humanitarni teniski spektakl na Šalati - drago mi je što sam mogao dati nekoliko savjeta Marinu. Vidimo se u srijedu', našalio se na Instagramu nogometaš Juventusa. Zajednička fotografija oduševila je mnoge, pa tako i još jednog bivšeg reprezentativca, 34-godišnjeg Danijela Subašića koji je humorističnim komentarom nasmijao javnost. 'Tu ne možeš uklizavat', objasnio mu je bivši vratar. 

 | Author: Instagram Instagram.

Podsjetimo, iako je nastavio s nogometnom karijerom, omiljeni Slavonac oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije. 'Dragi navijači, uvijek sam više volio govoriti na terenu nego izvan njega. Stoga mi i ove riječi dolaze malo teže nego što mi je bilo uklizati protivniku ili istrčati sprint u 120. minuti. Teže, jer znam koliko radosti mi donose sva okupljanja, utakmice i pobjede. Teže, jer znam da je slušanje Lijepe Naše prije utakmice najveća emocija. Teže, jer znam kakva je čast obući hrvatski dres i predstavljati svoju zemlju. Teže, jer znam da je ovo konačno i da nakon ovih riječi više nema povratka. Pa ipak, znam da je vrijeme baš za te riječi... Opraštam se od hrvatske reprezentacije', napisao je nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 
 

Komentari