Fitness trener, 39-godišnji Mario Mlinarić, iznenadio je javnost svojom posljednjom objavom na službenom Facebook profilu. Naime, iako je Mario već dugi niz godina javno lice i prepoznatljiv fitness trener, najveću slavu je stekao vođenjem emisije 'Život na vagi'. No, nakon što je odradio tri sezone, ususret četvrtoj, oprostio se od gledatelja.

'Vrijeme je za korak dalje! Kandidatima, novom treneru i cijelom timu četvrte sezone 'Život na vagi' želim puno uspjeha i sreće. Najveća nagrada u mom poslu je osjećaj kada znaš da si nekome pomogao, učinio ga zdravijim, sretnijim, jačim, uspješnijim... u tom smjeru i nastavljamo', napisao je. 

Nakon što se službenim putem oprostio od gledatelja i emisije, mnogi su komentirali kako ga nitko neće moći zamijeniti. 'Nažalost, dragi Mario, tebe ne može zamijeniti nitko. Mogu samo pokušati, ali nitko nema ono što imaš ti. Potpuno iskreni i otvoreni pristup za svakoga imao on ili ona 5,55 i 95 kg viška. Ti si svima prije svega prijatelj koji želi pomoći', 'Dragi Mario, bila nam je čast i zadovoljstvo upoznati te, bez projekta 'ŽNV' vjerojatno to ne bi bilo moguće. Hvala na svemu! Poljubac cijeloj tvojoj ekipici, od nas veliki pozdrav i puno uspjeha u poslu i dalje! Ljubimo te', samo su neki od komentara.