Naš poznati fitness trener i glumac, Mario Valentić, već tradicionalno svake godine odlazi na skijanje sa svojim starijim sinom Nikom. To nije niti malo čudno jer je Valentić poznati promotor zdravog života te vrlo često u intervjuima naglašava kako je potrebno provoditi što više vremena vani, na svježem zraku.

'Da, svake godine idemo na skijanje pa se može reći da nam je to postala tradicija, a ove godine radim kao ski učitelj u Kraischbergu i Niko ide sa mnom. No, s njim često provodim vrijeme u tjelesnim aktivnostima, a s obzirom na to koliko voli vrijeme provoditi na biciklu, čim zatopli, pedaliramo što više' rekao nam je Mario za Story.hr.

Iako svoj privatni život najradije zadržava za sebe i ne želi svoju privatnost previše eksponirati, ipak jako često voli sa svojim pratiteljima podijeliti avanture koje on i Niko prolaze. Tako ih možemo vidjeti i na moru te na ronjenju. 'Tople dane i dobro vrijeme volim koristiti za bijeg iz Zagreba i odmor od obaveza, stoga često odemo na Zavratnicu veslati ili pobjeći na vikend u Kranjsku Goru' objašnjava.

'Nemam neki godišnji, treninzi u HealthyFit by Mario Valentić su tu cijele godine, osim preko ljeta kada imamo kratku pauzu od dva do tri tjedna. Naime, spojim si nekoliko dana kada nemam previše gužve jer su ljudi i sami na skijanju i odmoru pa tako na par dana napunim baterije za sljedeće pobjede' ispričao nam je Mario.