Nakon što je prije nekoliko mjeseci dobio svog drugog sina, Mariu Valentiću napokon su se malo slegli dojmovi pa je ljeto odlučio iskoristiti da svaki slobodan trenutak provede upravo s obitelji.

Iako zaista rijetko svoj privatni život eksponira u javnosti i na društvenim mrežama, za Story.hr Mario je otkrio kako je proveo ljeto u krugu obitelji, te u čemu najviše uživaju njegova dva sinčića, Niko iz prvog braka i četveromjesečni Noa kojeg je dobio s Ljiljanom Mikić.

Trener je istaknuo kako mu je ovo zaista bilo predivno, aktivno i ispunjeno ljeto: 'Potpuno sam ga proveo u planinsko- gorskom kraju (Kranjska gora, Triglavski nacionalni park, Worthersee). Teško mi je sažeti koje sve prirodne ljepote su nam se pružale pred očima. Bilo je uglavnom ispunjeno s jako puno kretanja po prirodi, hodanja, plivanja, veslanja, u krugu obitelji, lijepog sna, dobre hrane i neizmjerno puno zahvalnosti.'

Baš po Marijevom guštu, uživao je najviše hodajući s obitelji po planini i ranojutarnjim usponima na Špik, Vitranc, Ciprnik, te u ronjenju i meditaciji u bistrom jezeru. 'Osim u zgibovima i sklekovima uz rijeku Pišnicu, uživao sam u ajdinim žgancima s domaćim kiselim mlijekom, te u Prekmurskoj gibanici, a najviše od svega uživao sam tjedan dana bez mobitela na Risnjaku' otkrio je. 

Iako se ovakav način odmora može činiti naporan za djecu, maleni Noa i Niko obožavaju na ovaj način provoditi vrijeme s tatom. 'Niko je prošao sa mnom cijeli Triglav, a voli i vježbati na otvorenom uz mene, gdje god da ima poligon za street workout, a inače od sportova najviše voli plivati i gimnastiku' otkrio je Mario. Osim što uživa u treninzima, devetogodišnji Niko, baš poput tate uživa i na svježem zraku: 'Vidim da zaista jako voli prirodu i bilo kakvu akciju po prirodi što me baš veseli.'

Prisjetimo se, Mario je u prvom braku s Mirnom Maras Batinić dobio sada devetogodišnjeg sina Niku, a više od dvije godine je u vezi s Ljiljanom koja je na svijet prije nešto više od tri četiri donijela njihovo prvo dijete. 'Osjećam se baš nekako posebno! Bio sam na porođaju i uistinu je vrijedno spomena vidjeti kako mališa dolazi na svijet. Jako sam sretan' rekao je Valentić nakon što se rodio maleni Noa.