Mario Valentić, naš 38-godišnji fitness trener, promotor zdravog načina života i glumac, nikada nije skrivao svoju veliku ljubav i strast prema sportu, a posebno prema borilačkim vještinama. Naime, Mario je nositelj plavog pojasa u karateu, a ovaj simpatični Petrinjac očito je slobodno vrijeme tijekom uskršnjih blagdana odlučio provesti u dobrom društvu prisjećajući se starih dana.

'Povratak korijenima', napisao je uz video na svom Instagram storyju dok se penje uz uže. Osim što je ovaj bivši Mister Hrvatske ponosni vlasnik pojasa, može se pohvaliti i činjenicom da je višestruki prvak Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim stilom.

Podsjećamo, iako je Mario našoj javnosti najpoznatiji kao glumac, a proslavila ga je uloga Borne u hit seriji koja se prikazivala na RTL-u, 'Zabranjena ljubav' te je potom glumačku karijeru nastavio s još nekoliko zapaženih uloga, nikada se nije prestao baviti sportom. Kraj glume, prije nekoliko godina odlučio je kreirati i svoj brend 'HealhyFit by Mario Valentić' kroz koji potiče ljude na tjelovježbu i zdravi način života.