Nekadašnji košarkaš Marko Jarić, ponovo je zaljubljen, piše srpski Glossy. Ovu informaciju je prvi put potvrdio sam Marko i to sa samo jednom fotografijom. Naime, nakon razvoda od supermodela Andrane Lime, Jarić javnosti nije prikazao niti jednu djevojku. Iako su se za njegovo ime vezale brojne ljepotice, on je mudro šutio.

Čak i kada su ga prošle godine paparazzi fotografirali u društvu misteriozne i seksi brinete, on je zabranio obitelji i prijateljima svaki kontakt sa sedmom silom te odavanje bilo kakavih informacija iz njegovog privatnog života.

Ipak, sada je situacija drugačija. Marko ovaj put je objavio fotorafiju na kojoj za ruku drži osobu čiji se identitet ne vidi. Ovaj prisan potez pokazao je da su, još uvijek nepoznata djevojka i Jarić više od prijatelja.

Podsjetimo, jedna od najljepših žena svijeta,Adriana Lima i  Marko Jarić 2009. godine stali su pred oltar nakon osam godina veze i za vrijeme braka na svijet donijeli dvije djevojčice - Valentinu i Siennu. Djevojčice su uljepšale njihov život, a nakon razvoda 2014. godine, održale su ih povezanima te su ostali u dobrim odnosima. Kćeri Victorijine anđelice sada imaju osam i šest godina, a kako rastu, sve više pokazuju da su od oba roditelja nasljedile najbolje.