Domaći pjevač 24-godišnji Marko Kutlić i njegova 23-godišnja djevojka, pjevačica Antonela Đinđić, u srijedu su se zajedno pojavili u na Römerquelle Story Hall of Fame-u, u jako dobrom raspoloženju. Ovaj novi estradni par je dobio i Storyjevu nagradu za najbolji celebrity par, a za Story.hr s osmijehom na licu, otkrili su da im je to svojevrstan rođendanski poklon. Naime, ispričali su nam da imaju rođendane u samo nekoliko dana razlike te odali kako će ih proslaviti. 

'Ovaj tjedan je jako dobro počeo jer smo dobili Storyjevu nagradu. Prvi put smo na Story Hall of Fame-u i jako se dobro osjećamo, a ovo priznanje nam je jedan poklon za rođendan. Naime, ja sam ga imao prije nekoliko dana, točnije 18. svibnja, a Antonela ima u petak, 24. svibnja. Nagradu smo baš dobili između naša dva rođendana i to nam je super', uzbuđeno nam je počeo pričati Marko.

Na pitanje kako će obilježiti taj dan, simpatični pjevač se našalio kako će otići u Las Vegas. 'Iznajmili smo jedan zrakoplov s kojim ćemo otići s cijelom našom ekipom, business classom, za Las Vegas. Tamo ćemo malo kockati i obići grad', kroz smijeh nam je rekao te istaknuo da će ga ipak proslaviti u nedjelju. 

'Tek ćemo ga proslaviti. Naravno da rođendane na neki način slavimo i na Storyjevom rođendanu, ali pravo slavlje će biti u intimnom okruženju, s prijateljima i obitelji', dodao je, a Antonela je ispričala kako inače ne izlaze često te da im je draža privatna varijanta druženja. 'Imati slobodnu večer, gledati film, jesti kikiriki i kokice, i to je nama najbolji party', kaže. 

Podsjećamo, domaći pjevač je srca publike je osvojio još kao frontmen grupe 'Pravila igre', a potom je zaplivao u solo vode te zaredao hitove. Jednu od posljednjih pjesama snimio je sa svojom djevojkom, 23-godišnjom Antonelom Đinđić, 'U zagrljaju spašeni', a tada su za Story i potvrdili da ih veže nešto više od prijateljstva. Od tada, ovaj novi estradni par ne skriva koliko su zaljubljeni.