'Osjećam da sam na Zemlju pozvan kako bi uveseljavao ljude kroz stihove' otkrio nam je Marko Kutlić. Ova 22-godišnja glazbena zvijezda još je jedan dokaz kako domaća glazbena scena ima blistavu budućnost. Uz mnoge nove glazbene kolege, Marko se nametnuo kao vokal o kojem se u posljednje vrijeme mnogo govori. Iako je sanjao o nogometnoj karijeri, pozornica i mikrofon odlučili su umjesto njega.

- Volim nogomet, on je nezaobilazan u mom životu. S prijateljima i kolegama Jurom Brkljačom i Davidom Temelkovom jednom tjedno nađem u večernjim satima pa zaigramo utakmicu – ističe glazbenik rođen u Slavonskom Brodu. - Sa šest godina preselio sam se u Zagreb. Bilo je teško jer sam promijenio mnogo stanova kao dijete. Bio sam slabijeg imovinskog stanja i nisam imao sve što imam danas. Roditelji su se uvijek trudili da nam osiguraju sve potrebno i na tome sam im zahvalan. Odgajali su mene i moja dva mlađa brata, Gabrijela i Antonia s mnogo ljubavi. Oni također super pjevaju, ali se srame. Često znam reći da pjevaju puno bolje od mene. Da smo osnovali boy bend, siguran sam da bi uspjeli – tvrdi Marko koji je karijeru započeo u bendu Pravila igre iz kojeg je izašao prošlo ljeto.

- Veće mi je zadovoljstvo u samostalnoj karijeri, iako je to subjektivno mišljenje. Puno je lakše jer imam više slobode. Neke odluke mogu donositi sam, uz naravno, savjete mentora – kaže. - Sretan sam da je život na moj put stavio Miroslava Rusa i Tonija Cetinskog i ostale producente s kojima surađujem – otkrio je mladi glazbenik koji Cetinskog cijeni još od djetinjstva. - Prvi put sam stao na scenu s Tonijem kad sam bio član benda Pravila igre. Za mene je to bilo ostvarenje dječačkog sna. Kad sam imao deset godina često sam se vozio s tatom kojemu je Toni uz Gibonija i pokojnog Tošu Proeskog bio najdraži pjevač. Uvijek je CD Tonija svirao u autu i da mi je netko tada rekao da ću biti na pozornici s njim, mislio bih da se šali. Sretan sam i zahvalan što imam tu priliku, ne samo zato što je veliki glazbenik već prvenstveno što je dobar, jednostavan i iskren čovjek – priznaje Kutlić koji tvrdi da su za uspjeh potrebe tri stvari: želja, vjera i malo sreće.

- Ne osjećam pritisak jer u rječniku ne želim znati za riječ neuspjeh. Kada se trudite i naporno radite, samo je pitanje vremena kada će sav trud uroditi plodom – govori Marko iza kojeg stoje dva samostalna hita „Srce se spasilo“ i „Usne tvoje“. Slobodno vrijeme najradije provodi u teretani, prirodi i druženju s prijateljima. - Volim izaći, ali draže mi je sjesti ispred televizora i pogledati dobar film. Raspored mi je natrpan, ali držim se one da bi svatko trebao imati period dana kada je sam. Tih pola sata dnevno ja meditiram. Ponekad razmišljam o krivim potezima koje sam napravio u životu, ponekad o onim na koje sam ponosan da jesam. Iako će tek navršiti 23 godine, ovaj je zagrepčanin proživio trenutke kojima se malo tko od njegovih vršnjaka može pohvaliti. Uz slavu koju je stekao u vrlo kratkom roku, pjevač je ipak najponosniji na ulogu oca svojim sinčićima, dvoipolgodišnjeg Petra i Pavla koji je na svijet, kako nam je otkrio, stigao ovu zimu.

- Dobio sam drugog sinčića. Zove se Pavao. Moj najveći zadatak i cilj je biti dobar otac. Kad god ne radim u potpunosti sam posvećen djeci, koja su mi najveći blagoslov. Stariji sinčić Petar ima dvije i pol godine, on već priča i pjeva. Samo što nije počeo svirati – otkrio je Marko koji posljednjih šest mjeseci ne živi sa suprugom Marijom. - Iako više ne živimo zajedno, koncentriramo se na roditeljske brige i pokušavamo biti što bolji roditelji jer nam je njihova sreća najbitnija – priznaje Marko koji ne zna hoće li prebroditi bračnu krizu. - Uvijek vjerujem u ljubav. Sve situacije koje su mi se dogodile, dobre i loše, dogodile su se s razlogom. Bitno je znati oprostiti, čovjek će tada biti sretniji sa sobom tako da želim svima da se vole i da opraštaju jer to je ključ sreće – zaključio je Marko, koji će sredinom svibnja svoje obožavatelje nagraditi novom pjesmom.