Ti si jedino što vrijedi; početak i moj kraj; s tobom srce se ne štedi; moga oka ti si sjaj - otpjevao je u subotu navečer na intimnom vjenčanju u stanciji Stare staze u pitoresknom istarskom gradiću Kršanu talentirani pjevač Marko Tolja te svojoj supruzi Ani pred stotinjak uzvanika izmamio suze na oči. Stihovi su to njegove pjesme ‘Ljubav u boji’ koju je posvetio upravo lijepoj bivšoj manekenki nedugo nakon što su se prije sedam godina upoznali i zavoljeli. Bio je to samo jedan od bezbroj romantičnih trenutaka tijekom intimnog vjenčanja mladog para koji se na vječnu ljubav zavjetovao u crkvi Sv. Antuna u Kršanu.

- Bilo nam je prekrasno, baš onako kako smo htjeli. Okruženi najdražim ljudima, obitelji i prijateljima. Potpuno opušteno i bez ikakvog presinga. Živjela ljubav! - nije krio dojmove talentirani pjevač koji je na vjenčanju zablistao u smeđem odijelu Fidelio, dok se mlada odlučila za prekrasnu čipkastu vjenčanicu modnog dvojca eNVy room koja je otkrivala njezinu savršenu liniju. Kosu je ukrasila cvjetnim vjenčićem s dugim bijelim velom.

- Svi kažu da je sedma godina krizna, a nama je baš super. Oboje imamo rođendan u sedmome mjesecu i sedam smo godina u vezi koju smo sada okrunili brakom - izjavio je pjevač koji je imao čak četiri kuma - prijatelje iz djetinjstva Sanjina Udvardija, Marka Babića, Vedrana Pogarčića te poznatog radijskog i TV voditelja Ivana Vukušića. Anina kuma bila je prijateljica Helena Jelić, koja je blistala u dugoj haljini boje kože modnog dvojca Elfs.

Nakon obreda vjenčanja u crkvi Sv. Antuna, uzvanici su se uputili u stanciju Stare staze koja je bila romantično ukrašena s bezbroj prekrasnih detalja. Da gostima ništa ne nedostaje, pobrinuli su se organizatori vjenčanja Wedding2Book, a na meniju su bili brojni istarski specijaliteti. Među uzvanicima bila je i dugogodišnja Markova prijateljica, TV voditeljica Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem, poznati trubač Antonio Geček iz Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije sa suprugom Jerkom, direktor Aquarius Recordsa Boris Horvat sa suprugom Dubravkom, a sreću što je njegov nećak pronašao ljubav svog života nije skrivao ni Markov stric, Davor Tolja, iz nekad popularnog dvojca Denis & Denis.

Vesela i opuštena zabava trajala je do jutra, a usput se nazdravljalo i pobjedi hrvatske reprezentacije u Rusiji. Mladi par medeni mjesec odgodit će za neka mirnija vremena jer Marka, koji je na nedavnom Splitskom festivalu pjesmom ‘Zaplesale su sjene’ prema odluci stručnog žirija osvojio nagradu za najcjelovitije glazbeno djelo, očekuje ljeto ispunjeno koncertima te uzbudljiva radna najesen.

Naime, nakon velikog uspjeha pjesme ‘Tišina’, koja je tjednima osvajala top-ljestvice i, kako sam ističe, srušila sve njegove osobne rekorde slušanosti, te ljetnog hita ‘Zaplesale su sjene’, Marko najesen izdaje novi album na kojem će se naći svi singlovi od 2013. i još neke nove pjesme.

- Posljednji studijski album izdao sam 2012. pa se nakupilo pjesama. No to ne znači da nisam u međuvremenu radio i stvarao. Snimio sam dječji album i album s Jazz orkestrom HRT-a, koji je dobio nominaciju za Porin. Svašta se događalo, puno malih i velikih koncerata, ali krajnje je vrijeme i za novi autorski album - istaknuo je nedavno Marko te dodao kako se raduje ljetnim koncertima, ali će ipak svaki slobodni trenutak pokušati iskoristiti za omiljeni odmor - jedrilicu i puste uvale. U društvu svoje voljene supruge Ane, naravno.