Istina je, Ana i ja čekamo bebu i presretni smo zbog toga - ekskluzivno za Story potvrdio je Marko Tolja glasine da je njegova supruga Ana trudna.

Kako doznajemo od osoba bliskih paru, Ana je ušla u drugo tromjesečje, a beba bi navodno na svijet trebala stići u veljači. Bit će to kruna njihove ljubavi koja je počela prije sedam godina. Bračne zavjete izmijenili su u srpnju ove godine u Crkvi sv. Antuna u Kršanu nedaleko od Pazina. Anina kuma bila je prijateljica Helena Jelić, a mladoženja je imao čak četiri kuma - prijatelje iz djetinjstva Sanjina Udvardija, Marka Babića, Vedrana Pogarčića te poznatog radijskog i TV voditelja Ivana Vukušića.

Nakon obreda vjenčanja uzvanici su se uputili u stanciju Stare staze, gdje je zabava trajala do jutra. Među gostima bila je i dugogodišnja Markova prijateljica, TV voditeljica Marijana Batinić sa suprugom Matejem Pašalićem, poznati trubač Antonio Geček iz Jazz orkestra Hrvatske radiotelevizije sa suprugom Jerkom te Markov stric Davor Tolja iz nekad popularnog dvojca Denis & Denis. Budući da je Marka ovo ljeto imao brojne radne obaveze, mladi par nije išao na medeni mjesec, nego su se posvetili svojim poslovima. Marko je imao brojne koncerte duž obale, a jesen je dočekao u studiju. Naime, nakon velikog uspjeha pjesme ‘Tišina’, koja je tjednima osvajala top-ljestvice, te ljetnog hita ‘Zap-lesale su sjene’, Tolja uskoro izdaje album na kojem će se naći njegove najljepše ljubavne pjesme. 

- Posljednji studijski album izdao sam 2012. pa se nakupilo pjesama. No osim novih pjesama, na albumu će se naći i neke stare, ali u novim aranžmanima. Naime, kako je ‘Tišina’ zaista srušila sve moje rekorde, a i publika tek sad otkriva neke moje stare pjesme koje se nisu toliko često vrtjele na radiopostajama, odlučili smo napraviti kompilaciju najljepših ljubavnih pjesama - istaknuo je Marko koji se priprema i za novi solistički koncert 10. studenoga u novootvorenoj zagrebačkoj Tvornici kulture.

- Jako se veselim svakom koncertu, ali ovaj je ipak poseban. Tvornica izgleda izvrsno i bit će baš onako kako želim. Ne mogu se žaliti, godina je zaista sjajna, a sljedeća će biti još bolja - ističe uspješni Riječanin koji je sa suprugom, diplomiranom menadžericom turizma, obiteljsko gnijezdo svio u Zagrebu. 

- Zagreb mi je već godinama baza. U Rijeci sam u ljetnim mjesecima, jer ne mogu bez mora, bez svoje barke pa već u lipnju odlazim u Rijeku i ondje uglavnom ostanem do početka listopada. U Rijeci živim na lijepome mjestu, odmah uz more, i ne mogu ni zamisliti ljeto u Zagrebu - jednom nam je prilikom otkrio 34-godišnji glazbenik koji slobodno vrijeme sa suprugom uglavnom provodi u toplini njihova doma.

- Imamo malo slobodnog vremena, ali kad možemo, odemo na koncert. I izlasci su se prorijedili. Najviše volimo ići k prijateljima na druženja ili oni dođu k nama. Puno mojih prijatelja iz Rijeke živi u Zagrebu pa se družimo po stanovima. Pravi izlasci rezervirani su za mušku ekipu, i to najčešće kad dođem u Rijeku pa iziđem sa svojim haharima. Ili oni dođu iz Rijeke - priznao nam je nedavno u intervjuu. 

Tada je ujedno otkrio kako Ana podnosi njegova česta izbivanja i poslovne obaveze. 

- Imam sreću što moja djevojka nije ljubomorna. Neki su moji kolege, kao i ja prije, proživjeli svašta jer neke žene ne mogu prihvatiti da je dio ovog posla i to da te druge djevojke traže da se fotografiraš s njima. Onda zbog toga nastane scena. Ili te neprestano zivka kad ideš na svirke i nema te nekoliko dana. Mi jedno drugome jako vjerujemo i odlično funkcioniramo. Naravno, nije uvijek lako uskladiti se jer je ona obično slobodna vikendima, a ja tada radim pa je možda komplicirano isplanirati putovanje, ali uspijevamo - poručio je Marko kojem će ubuduće, unatoč silnoj ljubavi prema poslu, prioritet ipak biti njegova obitelj, odnosno supruga i dijete.