Domaći glazbenik, Marko Tolja danas će proslaviti svoj 34. rođendan, ali ovogodišnja proslava rođendana proteći će u nešto drugačijem okruženju. Sve detalje o slavlju, rođendanskim željama i poklonima Marko je otkrio za Story.hr pa je tako izjavio da zbog velike količine radnih obaveza koje pjevač ima u svom profesionalnom životu, ove godine neće imati vremena organizirati veliku vrtnu zabavu kakvu je inače priređivao. Umjesto toga, Marko će ove godine pripremiti malu proslavu na kojoj će mu se pridružiti uzak krug najbližih prijatelja i obitelji. 

Ipak, nezaobilazna konstanta svake proslave rođendana zasigurno su darovi kojima slavljenici bivaju obasipani na svoj najvažniji dan, a Marko je otkrio kakva iznenađenja očekuje od svojih uzvanika. 'Najviše volim dobiti neki originalan poklon. Kada mi netko svojom kreativnošću pokaže koliko me dobro poznaje.', izjavio je glazbenik.

Mladi pjevač također je priznao da u svom životu ima još neostvarenih snova, ali trenutno mu se, s obzirom na broj godina, nigdje ne žuri. 'Imam još puno želja koje si želim ispuniti i na privatnom i poslovnom planu, ali polako - tek mi je 34!', rekao je slavljenik. 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja) on