Bivši nogometaš Dinama, 31-godišnji čileanac Junior Fernandes nije ni slutio da će ženu svog života pronaći u Zagrebu, kamo se preselio u travnju 2014. godine kada je iz njemačkog Bayer Leverkusena na četiri godine stigao u najtrofejniji hrvatski klub. Svoju ljubav, Junior je pronašao u plavokosoj studentici ekonomije Marti Mariji Radić. Ljubav su nakon godinu i pol dana veze okrunili brakom, a ceremonija vjenčanja održala se u Splitu 2016. godine. Danas slave već treću godišnjicu braka, a koja je tajna uspješnog bračnog života te kako ju je suprug razveselio, 22-godišnja Marta otkrila je samo za Story.hr.

'Godišnjicu braka nažalost nećemo proslavit sada, već kad se Junior vrati iz Čilea. Trenutno je otišao igrati za tamošnju nogometnu reprezentaciju', otkrila nam je Marta, koja sa suprugom već godinama živi u Turskoj, no unatoč tome što godišnjicu neće proslaviti zajedno, njezin ju je suprug ipak iznenadio poklonom.

'Suprug mi je poklonio buket cvijeća jer zna da ja obožavam cvijeće', kaže Marta koja ne skriva kako je u Juniora zaljubljena jednako kao i prvog dana. 'U braku smo već tri godine. Vrijeme zaista leti, ali mi smo jedno prema drugome isti kao i prije braka, s leptirićima u trbuhu', rekla je zadovoljno i dodala kako se, otkako su u braku, u njihovom odnosu nije ništa promijenilo, već je njihova ljubav iz dana u dan sve veća.

Počekom srpnja 2018. godine, zaljubljeni supružnici dobili su svoje prvo dijete, sinčića Matea, koji, kako tvrdi Marta, nije nimalo promijenio njihov odnos. 'Mateo nas je samo još više ujedinio i uživamo u roditeljstvu jer je to nešto posebno. Meni mama jako puno pomaže jer je sa mnom u Turskoj i kad treba ona ostane s Mateom, pa Junior i ja to iskoristimo kako bi otišli na večeru ili u spa', rekla nam je i priznala kako se još uvijek od Matea ne može odvojiti dulje od 24 sata.

Za kraj ova simpatična plavuša otkrila nam je i postoji li nešto kod njezinog supruga što je smeta. 'Ništa mi kod njega ne ide na živce, sve njegove osobine volim', zaključila je.