Trebala je to biti lijepa priča o novom početku Martine Todorić, bivše supruge poduzetnika Ante Todorića, no pretvorila se u misterij i intrigu s brojnim neodgovorenim pitanjima. Naime, sve je počelo prije dvadesetak dana kad smo dobili anonimnu elektroničku poštu u kojoj se tvrdi da je bivša Miss Hrvatske i bivša snaha Ivice Todorića, nekadašnjeg vlasnika Agrokora, trudna četvrti put. No bez konkretnih podataka o tome u kojem je mjesecu trudnoće i tko je otac djeteta. 

Odlučili smo provjeriti informaciju o njezinu navodnom blaženom stanju. Stoga smo prvo kontaktirali odvjetnike koji su Martinu i Antu zastupali u brakorazvodnoj parnici, ali oni su se ljubazno ispričali navodeći kako više nisu u kontaktu. Nakon toga pretprošlog smo ponedjeljka nazvali obitelj Novosel i prvo nam se javio gospodin Zdravko, Martinin otac kojeg smo upitali o njezinoj navodnoj trudnoći i, dakako, čestitali. Gospodin Zdravko nam je odgovorio: “Ah, čujte”. Više ništa nije želio komentirati, ali nije ni demantirao naš upit. Potom nas je uzrujano nazvala Mirica Novosel, Martinina mama, i ljutito demantirala navode o trudnoći. Tvrdila je da njezina kći ima 53 kilograma i da zločesti ljudi šire svakojake tračeve po Zagrebu. Naglasila je da je iznimno  ponosna na svoju kćer koja je vrijedna majka i posvećena odgoju troje tinejdžera. Na naš upit da nas spoji s njom, gospođa Mirica rekla je da Martina dovodi djecu iz škole i da će nam se na njezinu zamolbu javiti za otprilike tjedan dana, kada ona i suprug dođu u Beč kamo odlaze svako malo kako bi joj pomogli. Mi smo poštovali Miričine riječi, no informacije koje su nastavile pristizati u našu redakciju prošlog  tjedna ponovno su uznemirile duhove.

Tako nam je jedan izvor tvrdio da 39-godišnja diplomirana ekonomistica treba roditi svaki dan, pa smo opet provjeravali te navode. Nazvali smo desetak osoba koje su bile u kontaktu s Martinom, čak imale i prijateljski odnos, i dok su neke rekle da ne znaju je li Martina trudna jer više nisu s njom u kontaktu, druge su, pak, govorili da to nije istina. Ponovno smo nazvali obitelj Novosel, no nitko se nije javio, kao ni Martina, s kojom nam je posve neobjašnjivo bio zapriječen bilo kakav kontakt u proteklih tjedan dana, a do zaključenja broja nije nas kontaktirala. Poznato je to da je prije razvoda sa suprugom Antom i djecom, petnaestogodišnjom Emom, dvanaestogodišnjom Lucijom i desetogodišnjim Ivicom, raskošne Kulmerove dvore odlučila zamijeniti novim životom u luksuznoj kući u Beču. Tada se njezin suprug Ante povezao sa 41-godišnjim poduzetnikom Reneom Benkom, vlasnikom jedne od najvećih tvrtki za nekretnine Signa Holding od kojeg je unajmio obiteljsku nekretninu i trebao ući s njim u biznis. Uslijed novih okolnosti Ante se preselio u London, Martina je s djecom ostala u Beču, a njihov kraj braka mediji su objavili u listopadu prošle godine. Iako se činilo da žive jako skladno i sretno, nakon razvoda javili su se i oni koji su tvrdili su da je Martina bila nesretna u zlatnom kavezu te da se nije najbolje slagala s ostatkom obitelji. U prilog tome govori i činjenica da je upravo Martina prva predala zahtjev za razvod. Mnogi su joj predviđali opušteniji i sretniji život nakon izlaska iz sjene jedne od najmoćnijih obitelji. Stoga još više čudi činjenica da, barem kako kažu, s njom nisu u kontakt ni nekada bliski prijatelji, a do njezina kontakta nemoguće je doći. Zato ostaje pitanje nosi li lijepa Zagrepčanka četvrto dijete i s kime dijeli novu ljubavnu sreću? 

Portal Dnevno.hr prvi je pisao o novom muškarcu Martine Todorić potkraj travnja ove godine. U članku pod naslovom ‘Todorićeva snaha nekoliko mjeseci nakon razvoda ljubi misterioznog muškarca: Tko je fatalan muškarac koji je očarao atraktivnu Martinu’ navodi se da izvori bliski nekadašnjoj Todorićevoj snahi tvrde da je se u posljednje vrijeme može sresti u društvu markantnog muškarca koji je, navodno, iz Beča, te da par, navodno, planira uploviti u bračnu luku. A još ljetos počela su gradska nagađanja da je u romansi s uglednim šezdesetogodišnjim bankarom iz Međimurja. Treći su, pak, navodili i markantnog Bečanina srpskog podrijetla s kojim se u međuvremenu već razišla. No sva naša nastojanja da doznamo istinu, unatoč brojnim izvorima, naišla su na zid, a ovu neobičnu priču obavio je veo tajne ravan filmskom trileru. Što je od svega istina, očito zna samo samozatajna bivša članica obitelji Todorić koja je u austrijskoj prijestolnici počela novi život i, po svemu sudeći, pružila priliku novoj ljubavnoj sreći.